Apowersoft Video Downloader voor Mac

Apowersoft Video Downloader voor Mac 1.7.9

Download web video’s van 1000+ sites op Mac OS X.

Download web video’s van 1000+ sites op Mac OS X.

Apowersoft Video Downloader voor Mac is een krachtige maar effectieve software om video clips, TV shows, films, muziek video’s, live TV van Dailymotion, Liveleak, Lynda, Vimeo, Break, Ted, Facebook en nog veel meer sites op Mac OS X Te downloaden. Naast een video downloader, heeft deze applicatie ook een ingebouwde video omzetter die het mogelijk maakt voor Mac gebruikers om locale of online video’s naar MP4, MKV, MOV, AVI, WMV, WEBM, 3GP, MP3, M4A, AIFF, AAC en andere formaten te converteren om deze af te stemmen op uw digitale gadgets zoals de iPhone 5S, iPad Air / Mini, PSP, Android-apparaten en nog veel meer.

Afgezien van de mogelijkheid om video te downloaden en te converteren op de Mac, Apowersoft Video Dowloader voor Mac, kunt u tegelijkertijd video’s op volgorde beheren, verschillende soorten video’s afspelen, programmeren voor het downloaden van video en ook verschillende video’s samenvoegen in een bestand. Het beste van alles is dat het een ingebouwde browser heeft zodat u video’s van tonnen van video websites kunt streamen. De intelligente snuffelaar zal automatisch video’s detecteren en toevoegen aan de wacht rij op het moment dat u begint te verkennen aan welke video’s u de voorkeur geeft in de browser van het programma.

In tegenstelling tot andere Mac downloaders op de markt, heeft Apowersoft Video Downloader voor Mac bij de lancering enorme populariteit gekregen. De belangrijkste redenen zijn vanwege zijn gemarkeerde functies en eenvoudige bediening. Met de gemakkelijke intuïtieve inferface, kunt u gemakkelijk HD video’s downloaden met slechts een muisklik.

Apowersoft Video Downloader voor Mac

Download

Apowersoft Video Downloader voor Mac 1.7.9

Beoordelingen about Apowersoft Video Downloader voor Mac